Radno vrijeme

Naručivanje robe može se vršiti 24 sata na dan, sedam dana u tjednu.

Internet trgovina (otprema robe) radi od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati. Otprema robe ne radi subotom, nedjeljom i blagdanom.

Dostupnost

Avilla projekti j.d.o.o. također ne može jamčiti da će usluge biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, kako bismo je otklonili na najbrži mogući način, molimo posjetitelja da pogrešku prijavi na telefonski broj 091 6132 793 ili slanjem e-pošte na adresu info@avilla-projekti.hr

Pristup web stranici www.frizbi.hr ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja. Ni u kojem slučaju Avilla projekti j.d.o.o. neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja, ili zbog nemogućnosti korištenja web stranica i internet trgovine poduzeća Avilla projekti j.d.o.o.

Cijene

Sve cijene u internet trgovini izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti – hrvatska kuna (kn). Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda.

Račun će biti izrađen prema cijenama po kojima je korisnik naručio proizvode.

Avilla projekti j.d.o.o. zadržava pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku.

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektroničkim odabirom određenoga proizvoda te spremanjem istog u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac u sučelju internet trgovine elektronički odabere i konačno potvrdi narudžbu.

Obavijest o potvrdi narudžbe kupcu će na upisanu adresu e-pošte biti poslana nakon što kupac potvrdi narudžbu.

Avilla projekti j.d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama.

Ukoliko Avilla projekti j.d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prema mogućnostima će u najkraćem mogućem roku kontaktirati kupca robe telefonom ili e-poštom po pitanju zamjenskoga proizvoda ili otkazivanja naručenoga proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Obavijest o otpremi naručenih proizvoda kupcu će na upisanu adresu e-pošte biti poslana nakon što sva naručena roba bude spremna za otpremu.

Načini plaćanja

Kupac se obvezuje naručenu robu platiti poduzeću Avilla projekti j.d.o.o.

Moguće je plaćanje:

  • plaćanje na žiro-račun poduzeća Avilla projekti j.d.o.o.

Trošak dostave dodatno se zaračunava u ukupnu cijenu prema cjeniku objavljenom na web stranicama poduzeću Avilla projekti j.d.o.o.

Otprema i dostava robe

Internet trgovina Frizbi svu naručenu robu dostavlja koristeći usluge poduzeća HP Express. Naručenu robu moguće je preuzeti na drugi način.

Otprema robe.

Naručena roba se za otpremu priprema nakon što Avilla projekti j.d.o.o. zaprimi obavijest da je transakcija ugovorenog iznosa po računu uspješno obavljena, odmah po narudžbi. Roba se za otpremu priprema isključivo radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 8:00 do 16:00 sati.

Naručena roba bit će složena tako da se uobičajenim rukovanjem pri transportu ne može oštetiti. Paketi mogu uključivati razne zaštitne materijale za sprječavanje loma (papir, stiropor, spužva i/ili slično).

Račun će biti priložen u paketu (ili jednom od paketa ukoliko se naručena roba isporučuje u više paketa), osim u slučaju da je adresa za isporuku različita od adrese kupca. U tom slučaju račun će biti poslan preporučenom poštom ili e-poštom na adresu kupca.

Paket može dodatno sadržavati i marketinške materijale (poput obavijesti o ponudi proizvoda, akcijama i sl.)

Obveza kupca je da pažljivo pregleda sadržaj svakog pojedinog paketa kako ne bi zajedno sa zaštitnom ambalažom bacio proizvode i/ili dijelove proizvoda, račun ili druge isprave.

Rokovi isporuke

Točno vrijeme isporuke ovisi o raspoloživosti i dobavljivosti svih naručenih proizvoda, vremenu potrebnom da se naručena roba pripremi za otpremu i otpremi, te vremenu potrebnom da pružatelj usluge dostave pošiljku isporuči kupcu.

Internet trgovina Frizbi u suradnji s pružateljem usluge dostave naručenu robu dostavlja u roku od 5 radnih dana, osim ukoliko za neki od kupljenih proizvoda nije naveden drugi, duži rok isporuke.

Troškovi dostave

Cijena dostave ovisi o težini naručene robe te o zoni u kojoj primatelj prima paket. Cijena uključuje prikupljanje naručenih proizvoda, pakiranje i dostavu na odabranu adresu.

HP Express cjenik
 

Reklamacije, zamjena ili povrat robe

Reklamacije na proizvod, zahtjeve za zamjenom ili povratom robe, uvažavamo sukladno zakonskim uvjetima i rokovima.

Reklamacije

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke i tom slučaju molimo kupca da pošiljku ne preuzima.

U slučaju reklamacije kupac je dužan uputiti opravdanu pritužbu poduzeću Avilla projekti j.d.o.o. e-poštom te dostaviti odgovarajući račun za predmetnu robu.

Promjena uvjeta

Avilla projekti j.d.o.o. može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na web stranici. Avilla projekti j.d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih Općih uvjeta.

WEB TRGOVINA FRIZBI.HR

info@frizbi.hr

+385 (0)98 1659 947

Sjedište tvrtke Avilla projekti j.d.o.o.

Prilaz Gjure Deželića 65, 10000 Zagreb, Croatia

Frizbi logo